Marcel Barnhoorn

Persoonlijke introductie

Ik heb op enig moment in mijn leven besloten, dat ik alleen nog maar dingen wil doen waar ik gelukkig van wordt. Ik vind het belangrijk dat ik plezier heb in wat ik doe. Privé én werk. Dat gun ik overigens iedereen waarmee ik leef en werk. Plezier in werken komt in ieder geval met het hebben van succes.

Succes krijg je als je in je kracht zit, doet waar je goed in bent en gelooft in wat je doet. Dit is de rode draad in mijn werk als manager, en dé voorwaarde voor het behalen van doelen. Mét elkaar. Winst is altijd een resultaat.
En privé? Simpel; lekker toegewijd zijn aan mijn gezin. Daar geloof ik ook in. Succes verzekerd!

Mijn expertise?

Algemeen management gericht op innovatie en verandering. Veranderen om bedrijven uiteindelijk een sterkere positie in de markt te geven en meer flexibiliteit om op de complexiteit van de markt te kunnen inspelen. Ook het ontwikkelen van mensen vind ik belangrijk. Ik streef naar vertrouwen en duidelijkheid voor medewerkers en klanten.
Het is mooi als mensen trots zijn op het bedrijf waar ze werken en van daaruit met passie, klanten positief blijven verrassen. Ik doe er veel voor om dat te bereiken. Daarnaast dient er scherpte te zijn op harde doelstellingen om resultaten neer te zetten en continuïteit te borgen.

Quote

Snelheid is niet hetzelfde als vooruitgang. Focus op “In één keer goed”.

Mijn aandeel binnen ProCorporate

  • Directievoering
  • Algemeen management
  • Master of Change
  • Winstoptimalisatie
  • Imagoverbetering
  • Mijn achtergrond?

    Begon mijn loopbaan na de middelbare school in bouw en techniek. Studeerde o.a. Energietechniek aan de Hogeschool van Amsterdam naast een fulltime baan als operationeel manager en International Executive MBA aan de TU Twente naast een directiefunctie bij GTI/Suez. Inmiddels 30 jaar kennis en ervaring opgedaan in bouw en technische dienstverlening. Ik ben een “self-made man”,  die van operaties tot en met directieverantwoordelijkheid, het klappen van de zweep kent. Mijn ondernemerschap heb ik verder ontwikkeld door in 2008 te starten met mijn eigen onderneming in duurzame energie oplossingen. Inmiddels ook 7 jaar goede ervaring in tijdelijke oplossingen voor ondernemers.