Pim de Bruijn

Persoonlijke introductie

Waar anderen afhaken begint voor mij de uitdaging. Oplossingen realiseren in, voor velen, onmogelijke omstandigheden. Ik word enthousiast van inspirerende mensen die moeite hebben hun mogelijkheden goed te exploiteren. Als teamspeler help ik u en uw team om de beweging te krijgen die positief resultaat realiseert. Ik geef leiding door te delen en talenten te activeren. Eigenlijk heel gewoon dus.

Wanneer het in uw organisatie klem zit ga ik aan het werk. Ik neem tijdelijk de rol in van leidinggevende met een eind verantwoordelijkheid. Nadat ik ben vertrokken kunt u verder bouwen aan het resultaat doordat uw team weer actief is met haar kerntaak en dat is de klant in als zijn vormen. De klant betaalt uiteindelijk uw hele feestje. Dit alles doe ik natuurlijk wel met goede afstemming zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Degelijk, loyaal en als partner.

Achtergrond

Na 18 jaar internationale corporate ervaring, meestal op “C” level, ben ik actief geworden als ondernemer. Dit doe ik inmiddels bijna 25 jaar. De reeks ondernemingen welke ik heb opgezet zijn allen nog succesvol, maar vaak geïntegreerd in grotere corporates. Naast de private sector heb ik ook mijn sporen verdiend in de publieke en not-for-profit sector (SW en energie). Mijn management ervaring heb ik o.a. opgedaan bij multinationals Ricoh en SHV. De laatste jaren ben ik ook actief als commissaris/toezichthouder.

“C” level management op interim basis en toezicht. Team motivatie is de kern van mijn besturen.

Quote

“Succesvolle mensen hebben vaak geen betere ideeën. Ze hebben het lef om ze uit te voeren.” (André Malraux, 1909 – 1976)

Markten

Publiek: Energie, Sociale werkvoorziening, Woningcorporaties, Vastgoed,  Waterzuivering
Privaat: Retail, Telecom, Productie & Sourcing, FMCG, Marketing, HRM, Strategie, Toezicht, Vastgoed

Neem zelf contact op
06 14 77 72 71

Mijn expertise

Maak kennis met: bedrijfskundige Pim de Bruijn

Door Pim de Bruijn op 01-11-2018

Pim de Bruijn is al vanaf dag één werkzaam bij ProCorporate. Met een corporate achtergrond richt hij zich als bedrijfskundige op startende innovatieve ondernemers. Dit doet hij in de rol van interim manage...

Lees verder

Mijn aandeel binnen ProCorporate

  • Algemeen management
  • Turnaround management
  • Interim Management
  • Visie & Strategie ontwikkeling
  • Commissaris
  • Denken en daarna vooral doen, samenwerken, duidelijke doelen en willen winnen. Leider, hands-on, niet hiërarchisch.