“Wat u voor ogen hebt kan niet beste relatie, maar als we het anders benoemen dan lijkt het er sterk op en dan kan het wel”

Wim Cox

Persoonlijke introductie

Als adviseur help ik graag met het herkaderen van de uitdagingen waar ondernemers voor staan. Crises omzetten in kansen. Anderen overtuigen van deze kansen. Ik geloof in de overtuigingskracht van ondernemers en help hen graag met taalgebruik en cijfers; een getal is pas informatie als het op een bepaalde manier beschreven en verwoord wordt: Regelgeving heeft een bedoeling en de bedoeling is leidend, niet de regelgeving zelf.

Mijn achtergrond

Ik ben als registeraccountant verbonden geweest als executive partner van Cox & Partners Adviseurs.  Een organisatie van registeraccountants en belastingadviseurs gericht op het middenbedrijf met een sterke internationale focus. In de loop van de jaren heb ik op een zeer breed gebied ervaring opgedaan zowel met fusies en overnames, het familiebedrijf, internationale handel en betrekkingen. Na 25 prachtige jaren heb ik de accountantsorganisatie overgedragen aan een landelijke accountantsorganisatie, waardoor ik mijn handen nu vrij heb voor een meer persoonlijke één op één adviserende en coachende rol.

Mijn expertise

Mijn expertise is dat ik geen expertise heb maar een hele brede kennis en een sterk netwerk van specialisten in binnen- en buitenland. Ik ken de bestuurlijke uitdagingen van het middenbedrijf. Ik ben goed in het vinden van alternatieve wijzen om het doel te bereiken en in het overtuigen van anderen Ik ben zeer hands on als het moet en heb een helicopterblik van nature.

Quote

“Wat u voor ogen hebt kan niet beste relatie, maar als we het anders benoemen dan lijkt het er sterk op en dan kan het wel”

Neem zelf contact op
+31 (0)6 53 110 243